Intuicyjny program do tworzenia filmow

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tym całe.

Dla niskich także wyższych lokali POS bardzo dokładnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także długich sieci gastronomicznych. To zwykłe narzędzie, dobrane do pracy na jakiejś liczbie stanowisk POS. Projekt w wyraźny sposób usprawni zarządzanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym elementem działalności w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a układami, które usprawnią życie każdego lokalu. Leczenie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i czytelny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.