Gastro szef download

Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową biura w oparciu o dokumenty magazynowe, a ponadto sprzedaż , która stała zrealizowana na zajęciach kelnerskich.

Kontrola zużycia materiałów na bazie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a ponadto zapotrzebowanie na świeże składniki. Informacje pomysłu są podstawą rejestracji materiałowej w sumach nabycia oraz gastronomicznych, zarówno z automatyczną dekretacją do prawidłowych programów finansowo-księgowych.
Zgoda z urządzeniami fiskalnymi
Przesyłanie wiadomościach z kasami jest dwukierunkowe. Z jednej strony GASTRO SZEF wysyła do walut dane o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z innej części uzyskuje z kas dane o sprzedaży wykonanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy i wszelkiego kelnera. Dzięki takiemu podejściu kasy fiskalne po początkowym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przekazywania informacji robiona jest przez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie nowoczesnej metodzie OLAP umożliwia bycie swoich praktyk w wszelkim przekroju. Analizy mogą wspierać tę pracę kierownictwa np. odpowiedzą na badanie jak wygląda nowa promocja, jak leczyć w działaniu decyzji, które mają cel strategiczny przez pomożenie w szukaniu nowych trendów rynkowych i efektywniejszy wgląd w produkty wcześniej podejmowanych działań.
Gastro potrafi być użyte i dostosowane w mało lokalach. Właściciel w przedsiębiorstwie może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Podstawowym elementem sytemu jest kluczowy program Gastro SZEF, który poprzez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi zaopatrzonymi w plan.
W współzależności od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, jak również dokładnie w samych lokalach. Niezależnie od tego, płyną z niego do lokali informacje o wyborze, jakim mogą posiadać kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach nabycia i sprzedaży.